Teamet

Lotta Ringwall

Lotta  är utbildad vid Strömsholm och är även utbildad C-tränare i dressyr. Hon driver Stall Viatorp och därutöver är hon hästansvarig på Viarps Kör & Ridklubb och sköter allt från visitation till hästutrustningen. Lotta tävlar på MSV nivå i dressyr på egna hästen Ransome Ruby och lånade hästen Dirigent. Hon är en omtyckt ridlärare speciellt bland dressyrryttare då hon är tydlig och noggrann i sin undervisning. Hon undervisar även ridlärare.

Wilmer

Wilmer är en engelsk springer spaniel som liksom sin mamma Selma älskar att ha koll på allt som händer i stallet. Han har höga tankar om sig själv och sitter därför gärna på bord så det gäller att se upp vid fikastunder! Han är mycket social med människor och tigger ofta en godbit men det går lika bra med hästarnas morötter. Hans egentliga namn är SEVCH Beeline Paper Moon och titeln anger att han är viltspårschampion.

Selma

Selma är mamma till Wilmer men det bryr hon sig inte så mycket om. Hennes passion är att hålla efter sådant i stallet som inte ska vara där. Som en äkta engelsk springer spaniel är hon därför flexibel och växlar mellan att vara fågelhund och råtthund. När hon inte jobbar med det så älskar hon att koppla av genom att sola utanför stallet. Hennes egentliga namn är SEVCH Beeline Pearl River och även hon är viltspårschampion.